cheesecake cup
(2 Porsiyon)
Malzemeler
1 muz
50 gr Labne
50 gr mascarpone
50 gr krem peynir
1,5 tatlı kaşığı Canderel toz form
1 bardak kırık bisküvi
Üzerine serpmelik kakao
Yapılışı
Bir kâsede bir muzu çatal yardımı ile ezip püre haline getirin.
Diğer bir kâsede peynirleri ve Canderel’i iyice homojen bir kıvam alıncaya kadar çırpın.
Peynir karışımına muz püresini ilave edin.
Kırık bisküvileri de ekleyin ve karıştırın.
Cam kuplara alın.
Buzdolabında 1 saat dinlendirdikten sonra servis için güzel kıvama gelecektir.
Üzerine kakao serpip servis edebilirsiniz.
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 g Protein 18 g Yağ 18 g Karbonhidrat
cheesecake cup
(6 Porsiyon)
Malzemeler
1 muz
50 gr Labne
50 gr mascarpone
50 gr krem peynir
1,5 tatlı kaşığı Canderel toz form
1 bardak kırık bisküvi
Üzerine serpmelik kakao
Yapılışı
Bir kâsede bir muzu çatal yardımı ile ezip püre haline getirin.
Diğer bir kâsede peynirleri ve Canderel’i iyice homojen bir kıvam alıncaya kadar çırpın.
Peynir karışımına muz püresini ilave edin.
Kırık bisküvileri de ekleyin ve karıştırın.
Cam kuplara alın.
Buzdolabında 1 saat dinlendirdikten sonra servis için güzel kıvama gelecektir.
Üzerine kakao serpip servis edebilirsiniz.
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 gr Protein 18 gr Yağ
18 gr Karbonhidrat