muskat keşkül
(6 Porsiyon)
Malzemeler
1 litre süt
3 yemek kaşığı pirinç unu
6 yemek kaşığı Canderel toz form
100 gr toz badem
4 tur rende muskat
Üzerinde gezdirmelik Hindistan cevizi ve kırık fıstık
Yapılışı
Unu, bademi, muskatı Canderel’i bir tencereye alın.
Sütü ekleyin, ısıyı kademeli olarak artırmak suretiyle malzemeleri bir çırpma teli yardımı ile karıştırın.
%60-70 ocak performansı ile 15-20 dakika boyunca kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin.
Kıvam aldıktan sonra kaselere döküp oda sıcaklığına gelmesini bekleyin.
Sonrasında dolapta soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 g Protein 18 g Yağ 18 g Karbonhidrat
muskat keşkül
(6 Porsiyon)
Malzemeler
1 litre süt
3 yemek kaşığı pirinç unu
6 yemek kaşığı Canderel toz form
100 gr toz badem
4 tur rende muskat
Üzerinde gezdirmelik Hindistan cevizi ve kırık fıstık
Yapılışı
Unu, bademi, muskatı Canderel’i bir tencereye alın.
Sütü ekleyin, ısıyı kademeli olarak artırmak suretiyle malzemeleri bir çırpma teli yardımı ile karıştırın.
%60-70 ocak performansı ile 15-20 dakika boyunca kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin.
Kıvam aldıktan sonra kaselere döküp oda sıcaklığına gelmesini bekleyin.
Sonrasında dolapta soğuttuktan sonra servis edebilirsiniz.
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 gr Protein 18 gr Yağ
18 gr Karbonhidrat