YOĞURTLU DONDURMA
(6 Porsiyon)
Malzemeler
750 gr süzme yoğurt
5 tatlı yemek Canderel toz form
200 gr dondurulmuş orman meyveleri (çilek, frambuaz, yabanmersini vb)
Yapılışı
Benim en çok tükettiğim yapımı kolay yalın ve ferah tariflerden biridir. Yapmanız gereken tek şey Canderel’i homojen bir şekilde yoğurda işlemek. Bunun için de iyi bir çırpma uygulamak ya da bir mutfak robotunda karışımı hazırlamak gerekecektir.
Yoğurdu orman meyvelerini ve Canderel’i mutfak robotuna alın.
30-45 saniye karıştırın.
Buzlukta 90 dakika dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Mutfak robotunuz yoksa bir çırpma teli de işinizi görecektir, ancak meyveleri çözüp püre haline getirmeniz gerekir. Yorulmadan 1 dakika boyunca yoğurdu ve Canderel’i çırpabilirsiniz, sonrasında meyveleri ekleyerek devam edin.
Tatlı oranı yetersiz gelirse kendi damak zevkinize göre kademeli olarak Canderel eklemek suretiyle dilediğiniz tatlılık oranına ulaşabilirsiniz
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 g Protein 18 g Yağ 18 g Karbonhidrat
YOĞURTLU DONDURMA
(6 Porsiyon)
Malzemeler
750 gr süzme yoğurt
5 tatlı kaşığı Canderel toz form
200 gr dondurulmuş orman meyveleri (çilek, frambuaz, yabanmersini vb)1 su bardağı yulaf ezmesi
Yapılışı
Benim en çok tükettiğim yapımı kolay yalın ve ferah tariflerden biridir. Yapmanız gereken tek şey Canderel’i homojen bir şekilde yoğurda işlemek. Bunun için de iyi bir çırpma uygulamak ya da bir mutfak robotunda karışımı hazırlamak gerekecektir.
Yoğurdu orman meyvelerini ve Canderel’i mutfak robotuna alın.
30-45 saniye karıştırın.
Buzlukta 90 dakika dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.
Mutfak robotunuz yoksa bir çırpma teli de işinizi görecektir, ancak meyveleri çözüp püre haline getirmeniz gerekir. Yorulmadan 1 dakika boyunca yoğurdu ve Canderel’i çırpabilirsiniz, sonrasında meyveleri ekleyerek devam edin.
Tatlı oranı yetersiz gelirse kendi damak zevkinize göre kademeli olarak Canderel eklemek suretiyle dilediğiniz tatlılık oranına ulaşabilirsiniz
1 Porsiyon: 274 Kcal
7.9 gr Protein 18 gr Yağ
18 gr Karbonhidrat